Foraje puturi de mica adancime – acestea sunt executate cu sprijinul unei instalatii manuale, in constructia fiecarui ansamblu din metal sau PVC tinandu-se cont de debitul asteptat, de adancimea la care se foreaza (20, 30 sau 40 de metri), precum si de gradul de exploatare in viitor, casnic sau industrial. Forajele de captare a apei se executa la cererea clientului din materiale de foarte buna calitate pe care echipa noastra le pune la dispozitia Dvs si le livreaza la locul forarii putului: tuburi PVC , pompe de apa, pompe submersibile, camine puturi PVC sau camine puturi din beton, filtre apa si orice alte materiale de care aveti nevoie pentru foraj put apa.

Foraje puturi de medie adancime – executate la adancimi de peste 40 de metri. Pentru stabilirea tehnicii de forare put si a grilei de preturi pentru forajele de medie adancime, specialistul companiei noastre tine cont de constitutia si consistenta solului, de relieful existent in zona respectiva si de parametrii pe care viitorul proprietar ii asteapta de la instalatia sa.

Foraje puturi de mare adancime – in cea mai mare parte, adancimile vizate sunt de pana in 500 de metri, insa exista si regiuni particulare in care solicitarile clientilor nostri pot ajunge chiar la 800 de metri. Pentru executarea forajelor la astfel de adancimi este necesara instalatia hidraulica, acompaniata de un amplu studiu geomorfologic asupra zonei respective, ceea ce implica preturi mai ridicate.

Preturile sunt in functie de diametru, zona si adincime, va rugam sa ne sunati pentru detalii.

Firma noastra executa lucrari de  prelungiri puturi in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu ,Dolj, Dimbovita, Pitesti, Calarasi, Brasov, Braila, Ialomita, Teleorman, Sibiu, Constanta.

telefon 0739.691.419

Toggle Bar